Geile amateur zerina (58)

Acties

Informatie

zerina (58)

Bericht van zerina

Hoi Ik ben VOLSLANK en met dit heerlijke tropische weer kruip ik het liefst diep met mijn VOLSLANKE LIJF dicht tegen een WARM HEET mannenlijf aan . Of ben jij dat SLAAFJE die ik mag naaien met mijn VOORBINDDILDO? Kom dan! Ik wacht op je!

Informatie over zerina

Naam: zerina
Leeftijd: 58
Woonplaats: Assen
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw: dik
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Jou? en drink graag biertje;wijn ;fris. Mijn hobbie(s): wandelen; sauna; en genieten van lekker eten en elkaar. Mijn favoriete muziek is pop. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Stoer en lief met een klein hartje en toch veel fantasie. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is achterlangs en on top. Ook gebruik ik soms mijn voorbinddildo en mijn favoriete plekje(s) zijn op mn liefdeskussen. Bij mannen val ik op hun Lekker kontje. Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: sociaal, spontaan; lief en doortastend. Mijn Sterrenbeeld is steenbok. Mooi aan mezelf: borsten. Mijn levensdoel is: genieten en genieten. Mijn levensmotto is: Kijk alleen terug als je er iets van kan leren... Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is poep, plas, dieren en minderjarigen seks. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou