Geile amateur geilpoes28 (40)

Acties

Informatie

geilpoes28 (40)

Bericht van geilpoes28

Hey Ik ben een heerlijke getinte dame, die van veel houd, wil jij een keertje stoeien?? wees niet bang! Bel maar en dan gaan wij samen genieten. Ik ben voor heel veel in, dus schiet op en bel mij snel . kusjess

Informatie over geilpoes28

Naam: geilpoes28
Leeftijd: 40
Woonplaats: Rotterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: zuid-amerikaans

Mijn interesses

Ik eet graag biefstuk en worstjes en drink graag biertje of een glaasje wijn. Mijn hobbie(s): dansen,sporten. Mijn favoriete muziek is r&b. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op kom bij me en ik zal het je laten weten. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is 69 en lady on top en anaal en mijn favoriete plekje(s) zijn aanrech ,buiten in de park. Bij mannen val ik op hun lippen, kont en de borst. Piercings: 1. Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een zuid-amerikaans uiterlijk. Mijn Karakter: lief, af en toe een bitch. Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: ogen en tieten en mijn kontje. Mijn levensdoel is: vraag het zelfs aan mij. Mijn levensmotto is: een dag geen sex is een dag niet geleefd. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is poep en plas sex. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou